Ons team

Tech Data en VMware helpen u verder. Maak kennis met ons bijzondere team van toegewijde specialisten.

Noureddine
Laoulichki

Business Unit Manager VMware

+31 (0)88 1334 014
noureddine.laoulichki@techdata.com

Mijn naam is Noureddine Laoulichki en ik ben 42 jaar oud. Ik werk al ruim twaalf jaar voor het VMware team bij Tech Data. Eerst bij pre-sales, inmiddels alweer zes jaar als manager van het team. In al die jaren heb ik een enorme groei meegemaakt rondom VMware. Waar in het begin slechts enkele bedrijven servervirtualisatie overwogen, is tegenwoordig de volledige Nederlandse markt wel bekend met de technologie van VMware. Binnen Tech Data werken we met een zeer hecht team. Als Business Unit Manager vind ik het belangrijk dat we elkaar bij alles ondersteunen en gezamenlijk onze doelstellingen behalen. We zijn goed op elkaar ingespeeld en gaan voor elkaar en voor onze klanten door het vuur. Hoe we die sfeer zo goed houden? Door successen ook samen te vieren. Een goede mix van hard werken en plezier maken.

Radjan
Boejharat

Specialized Account Manager VMware

+31 (0)88 1334 014
radjan.boejharat@techdata.com

Mijn naam is Radjan Boejharat, 45 jaar en ik woon in Groningen. Groningen ja, dat is weer eens wat anders dan Amsterdam. Ik vind het heerlijk in het Hoge Noorden. Het is even reizen ja, maar gelukkig hoef ik in een rol als Specialized Accountmanager niet iedere dag op kantoor te zijn. Die rol vervul ik inmiddels alweer zes jaar, na eerdere jobs in de Telecom en IT. Bevalt me erg goed, we hebben een heel bijzonder team bij Tech Data. Veel verschillende karakters die elkaar allemaal goed aanvullen. Alles begint bij respect voor elkaar en dat maakt ons denk ik zo sterk. Dat zorgt er ook voor dat we binnen de VMware community altijd top presenteren qua cijfers en doelstellingen. Mijn eigen drijfveer? Elke dag het maximale uit jezelf halen. Ik heb een topsport achtergrond, ben twee keer Europees kampioen Tang Soo Do (Koreaanse vechtkunst) geweest. Die drive om te willen winnen zit er dus wel in.

Mirjam
van Dam

Specialized Account Manager VMware

+31 (0)88 1334 014
mvandam@techdata.nl

Ik ben Mirjam van Dam, 32 jaar en kom uit Bodegraven. Ik ben begonnen bij Inside Sales en werk nu al ruim tien jaar binnen het VMware team, de laatste jaren als accountmanager. Ik heb hierdoor ervaring met het hele proces; van het adviseren en opstellen van offertes tot de verwerking van de order, alsmede het ontwikkelen van partnerprogramma’s en het delen van de opgebouwde kennis. Het is heel interessant om te zien hoe VMware zich de afgelopen jaren ontwikkeld heeft, van een portfolio van 6 artikelen in het begin tot zo’n 20.000 nu. Wat me het meest aanspreekt is de breedte van het portfolio en specifiek de strategie van VMware op het vlak van End-User Computing. VMware zet de gebruiker centraal en zorgt dat zij op een veilige en efficiënte manier hun werk kunnen doen. Ik ga graag uitdagingen aan, als schakel tussen ons team, de partner en VMware. Het succes van de business partner en VMware is immers ook ons succes!

Mohammed
Hachache

Specialized Account Manager VMware

+31 (0)88 1334 014
mohammed.hachache@techdata.com

Als VMware team verkopen we hoogwaardige producten aan de klant, waarvan we weten dat deze impact hebben op de hele industrie. VMware is pionier in deze branche, we lopen met de producten een halfjaar voor op de concurrenten. Als Business Development Manager ligt mijn core taak bij de Software Defined Storage oplossing (vSAN); partners recruiten om zich te specialiseren in vSAN en hen te ondersteunen met de juiste kennis in de vorm van sales en pre-sales trainingen. Ik kom zelf van Avnet en sinds een paar maanden vormen we een team met de mensen van Tech Data. Omdat ik competitief ben ingesteld was het wel wennen in het begin om samen te werken met ‘de concurrent’. Maar ik heb de knop omgezet en ik zie het nu als iets positiefs; we hebben nu veel meer kennis en mankracht in huis waardoor we veel efficiënter werken.

Samira
Shady

Specialized Account Manager VMware

+31 (0)88 1334 014
Samira.shady@techdata.com

Mijn naam is Samira Shady, 37 jaar en woon in Almere samen met mijn gezin. Ik ben al bijna 16 jaar werkzaam bij Tech Data en sinds 3 jaar in het VMware/Veeam team als Business Development Manager. Als BDM binnen ons team zorg ik er mede voor dat wij gezamenlijk een partnership aan kunnen gaan met onze klanten en vendoren. Deze gezamenlijke driehoek wordt erg gewaardeerd en werkt zeer effectief. Mijn functie is veelomvattend; het meedenken en ontwikkelen op het gebied van sales, technische programma’s, workshops, trainingen, technische programma’s, upsell & cross sell en financieringsmogelijkheden spreekt mij erg aan. Bovendien krijgen wij allemaal de mogelijkheid om onszelf te blijven ontwikkelen. Dat vind ik erg belangrijk. Wat mijn drijfveer is? Het succes dat we als team hebben door te zetten en naar een nog hoger niveau te tillen.

Michel
Gnocchi

Inside Sales Specialist VMware

+31 (0)88 1334 014
vmware@azlan.nl

Acht jaar geleden ben ik begonnen bij het VMware team van Avnet, dus ik heb alle overnames wel meegemaakt. Samira en Mohammed hebben destijds de VMware-afdeling opgezet. Ondertussen zijn er andere lijnen zoals Veeam en Symantec bijgekomen, maar ik richt me voornamelijk op Veeam en VMware. Wat ik leuk vind aan mijn functie van Inside Sales Specialist is het klantencontact. Ik ben een echt mensen-mens en ik help mensen graag om ze te voorzien in hun behoeften. Met het juiste advies krijgt de klant wat hij nodig heeft. En als het goedkoper kan, dan bied ik ze dat met plezier aan. En natuurlijk is het leuk als er naast de normale dealtjes ook grote klappers binnengehaald worden, dat is een extra motivatie!

Matthias
Koopmans

Inside Sales Specialist VMware

+31 (0)88 1334 014
vmware@azlan.nl

Ik ben Matthias Koopmans, 28 jaar oud en kom uit Rotterdam. Ik ben sinds twee jaar werkzaam bij het Tech Data VMware team als Inside Sales Specialist. Hierin ben ik voor partners het eerste aanspreekpunt met betrekking tot offerte aanvragen en inhoudelijke vragen over VMware. Daarnaast ondersteun ik de plannen voor het business generating program voor vSAN en voor EUC (End-User Computing). Wat mij het meest aanspreekt aan deze rol is het contact met partners. Elke partner heeft een net iets andere aanpak en dat vraagt om een andere benadering. Als je dat goed doet en je hebt een tevreden klant, dan geeft dat veel voldoening. Natuurlijk moeten wij ook marge maken en omzet draaien, maar als je klanten gelukkig zijn, dan komt dat vanzelf wel.

Ohtje
Limwanit

Inside Sales Specialist VMware

+31 (0)88 1334 014
vmware@azlan.nl

Ik ben Ohtje Limwanit en ben nu bijna drie jaar werkzaam in het VMware team. Eerst voor Avnet en sinds de overname voor Tech Data, waar ik nog altijd Inside Sales doe. In 2005 ben ik in de ICT begonnen. Door het netwerk dat ik heb opgebouwd ben ik in deze functie gerold. Zelf ben ik niet erg thuis in de technische kant van de producten, maar we helpen wel mee met het bedenken van oplossingen. Het is fijn om de klant te helpen met een goede aanbieding waar wij zelf ook profijt van hebben. De combinatie van administratief bezig zijn en het klantcontact maakt het werk levendig. En die driehoekssamenwerking van klanten, resellers en ons team; dat maakt dat ik elke dag weer met plezier naar mijn werk ga!

Joao
dos Santos da Cruz

Inside Sales Specialist VMware

+31 (0)88 1334 014
vmware@azlan.nl

Ik loop hier al 30 jaar rond. Ben in 1985 begonnen met het configureren van de allereerste pc’s. Mijn naam is Joao dos Santos da Cruz en ik verwacht tot aan mijn pensioen nog wel onderdeel te blijven van dit mooie en hechte team. Ik ben immers al 61. Waarom zou ik nog weggaan? Als Inside Sales Specialist houd ik me hoofdzakelijk bezig met het verlengen en bewaken van licenties. In die rol heb ik veel contact met de mensen van VMware in Liverpool. In het contact met klanten stuit je nu eenmaal vaak op kleine problemen. ‘Speciaaltjes’ noemen wij die. Daar moet je soms veel energie in stoppen, maar ik doe dat graag voor onze klanten. Ik vind dat ook belangrijk in onze dienstverlening. Zo kun je echt een meerwaarde zijn voor je klanten.

Dion
van der Ster

Inside Sales Specialist VMware

+31 (0)88 1334 014
vmware@azlan.nl

Ik ben Dion en werk al vanaf 2013 voor het Tech Data VMware team waar ik de functie van Inside Sales vervul. Samen met Radjan Boejharat zijn we verantwoordelijk voor de cloudprogramma’s van VMware en Veeam. Dat we voor een internationaal leider van serveroplossingen werken, maakt het werk interessant. De ontwikkelingen blijven elkaar opvolgen. Maar ook het contact met de klant en het samen discussiëren over de oplossingen die we kunnen bieden, maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Want: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Wietske
Quirk

Inside Sales Specialist VMware

+31 (0)88 1334 014
vmware@azlan.nl

Mijn naam is Wietske Quirk (46) en ik ben de nieuwste toevoeging aan het VMware team. In november heb ik de overstap gemaakt vanuit de sportbranche (Nike en Under Armour) naar de IT. Heel nieuw allemaal, maar het bevalt me erg goed. Bovendien woon ik in Vleuten, dus dit is lekker dichtbij. Wel zo fijn ook voor mijn kinderen, vroeger was ik nooit voor 19.00 uur thuis. Als Inside Sales Specialist ben ik dagelijks bezig met het maken van offertes en adviseer ik klanten telefonisch over administratieve zaken. Ik vind de variatie in mijn werk heel prettig. Ik ben sinds kort ook medeverantwoordelijk voor het opstellen van de nieuwe prijslijsten voor klanten. Mede ja, want we werken hier eigenlijk in alles samen. Daardoor is de onderlinge sfeer heel goed. Met mijn ervaring bij Nike en Under Armour ben wel wat ‘Amerikaanse’ bedrijven gewend, maar daar merk je hier niks van. Een hele warme groep.

Michael
Brugman

Technical Pre-Sales Consultant VMware

+31 (0)88 1334 014
michael.brugman@techdata.com

Mijn naam is Michael Brugman, woon in Zoetermeer en ben 29 jaar. Tien jaar geleden al ben ik bij Tech Data als systeembeheerder begonnen, waar ik dagelijks te maken had met VMware producten. Het was dus een logische overstap naar Technische Pre-Sales binnen het VMware team, waar ik nu 2 jaar deel van uitmaak. Ik ben een tolk tussen techniek en de reseller en dat maakt mijn functie heel relevant. Het interessante in mijn vakgebied is verder dat ik nooit stil zit, er is altijd wel iets bij te leren. Het is een eer om deze innovaties op een zo efficiënt mogelijke manier over te dragen aan onze klanten.

Cora
Waalboer

Operations Specialist VMware

+31 (0)88 1334 014
vmware@azlan.nl

Ja, we hebben een aantal ervaren krachten in het team en daar ben ik er een van. Ik werk volgend jaar al twintig jaar hier en ben al zeventien jaar betrokken bij de VMware club. Ongekend hoe dat merk zich heeft ontwikkeld. In het begin hadden we een prijslijst van 6 artikelen, dat zijn er nu 20.000. Mijn kracht zit echt op het administratieve vlak. Begonnen op de sales-afdeling, maar inmiddels ben ik verantwoordelijk voor het hele orderproces, inclusief levering en facturatie. Best uniek ja, dat ik hier al zo lang zit. Het is ook echt een uniek team. De mensen om mij heen maken dit werk geweldig. Voor mij is een leuke en veilige omgeving ook heel belangrijk. We mopperen samen, lachen samen en huilen samen. We dragen ook een stukje geschiedenis hè. Er zijn niet zo vaak wisselingen in het team. Dat is onze grote kracht, zo bouw je iets op.

Tatjana
Sarikaya

Marketing Program Manager VMware

+31 (0)88 1334 363
tatjana.sarikaya@techdata.com

Mijn naam is Tatjana Sarikaya en ik heb altijd gewerkt in de IT. Eerst bij IBM en sinds 2010 doe ik marketing voor VMware. Binnen Tech Data echt een uniek team, vind ik. En dat is een groot compliment aan onze BU-manager Noureddine. Hij heeft er echt voor gezorgd dat mensen met verschillende karakters elkaar aanvullen en goed kunnen samenwerken. Zelf draag ik daar ook graag mijn steentje aan bij. Ik hou van een geintje en organiseer graag uitjes met het team. Ergens een hapje eten of een dagje naar de Efteling. Ik steek daar graag energie in. Dat zal ongetwijfeld ook te maken hebben met mijn rol als Program Marketing Manager. Daarin organiseer ik ook veel evenementen, incentives en andere marketingactiviteiten. Ik ben inderdaad onlangs door VMware verrast met een award voor Special Appreciation Award. Een hele mooie waardering vanuit de vendor voor de acht jaar waarin ik nu met ze samenwerk.