Blog

Accelerate in Digital Transformation with VMware Cloud

4 min. lezen 17 mei 2018

Help uw klanten te versnellen in ‘Digital Transformation’ en win leuke prijzen!

Digitale transformatie heeft alles te maken met het creëren van nieuwe mogelijkheden voor de business van uw klanten. Met de nieuwe oplossingen van VMware rond Storage- en Netwerkvirtualisatie, Mobility en Hybrid Coud, kunt u uw klanten begeleiden naar een snellere IT-omgeving en kunt u de volgende stap maken naar een Software-Defined Data Center. Dit kan zowel bij het aanbieden van licenties als via het hosted model van VMware.

Het VMware Cloud Provider Programma (VCPP) is speciaal voor VMware partners die hosted services aan derde partijen aanbieden. Bedrijven die cloud computing en/of hosted IT services aanbieden in de enterprise en MKB markt, kunnen nu gebruik maken van deze nieuwe abonnementendienst. VCPP stelt u in staat om flexibel virtualisatie, applicatie en services aan te bieden zonder kosten vooraf.

“Op deze manier kunt u ook uw business vergroten en maakt u uw datacenter gereed voor de toekomst.”

Wat vragen wij van u?

Wij willen u als VCPP partner graag ondersteunen in de business en u en uw klanten meenemen in de digitale transformatie journey. Vanuit VMware en Tech Data willen wij u belonen voor de extra moeite die u doet om naast vSphere ook oplossingen als vRealize en NSX in uw hosted omgeving aan te bieden aan uw eindklanten.

Sparen voor mooie prijzen!

Vanaf 1 maart t/m 31 augustus 2018 kunt u hiervoor bij ons punten (VMPoints) sparen voor leuke prijzen. Elke VMPoint vertegenwoordigt een waarde van € 25,-.

Extra punten kunt u verdienen voor OnTime reporting en het gebruik van de laatste versie van de Usage Meter.

Alle punten worden bij elkaar opgeteld. Met uw vergaarde punten kunt u direct zelf cadeaus uitzoeken uit onze cadeau catalogus. Denk bijvoorbeeld aan giftcards, PlayStations, iPads, Big Green Eggs, smartphones en nog veel meer, klik hier voor de complete catalogus.

Hoe kunt u VMPoints sparen?

U krijgt punten voor de volgende 3 activiteiten:
1. Upgraden naar een hogere bundel

U kunt alle features per bundel hier bekijken.

De extra punten kunt u vergaren tijdens de sales cycle door:

2. OnTime Reporting

3. Gebruik laatste versie Usage Meter
Maakt u gebruik van de laatste versie van de Usage Meter of gaat u gedurende de actieperiode upgraden? Dan verdient u punten!

Elke VMPoint vertegenwoordigt een waarde van € 25,-.

Aanmelden

U kunt u aanmelden voor deze actie door een mail te sturen naar Tatjana Sarikaya (tatjana.sarikaya@techdata.com) onder vermelding van ‘Ik schrijf me graag in voor ‘Accelerate in Digital Transformation with VMware in the Cloud’.

Om de 4/5 weken sturen wij u een mail met het aantal punten dat u heeft behaald. De punten kunt u direct verzilveren door bij Tatjana Sarikaya aan te geven wat u graag zou willen hebben uit de catalogus. U ontvangt de cadeau(s) binnen 5 tot 10 werkdagen.

Actievoorwaarden

  • De campagne loopt van 1 maart t/m 31 augustus 2018.
  • U dient uw VCPP business in te kopen bij Tech Data Nederland.
  • OnTime reporting moet voor de 5e van de maand, valt de 5e in het weekend dan dient de rapportage de vrijdag ervoor ingediend te zijn.
  • Laatste versie van de Usage Meter is nu 3.6.1, mocht er een update komen dan verwachten wij dat u ook upgrade naar deze laatste versie.
  • De waarde van de punten kunnen alleen worden verzilverd door het uitkiezen van cadeaus uit de catalogus, de waarde van de punten kunnen niet worden uitgekeerd in kortingen, geld of op enige andere wijze.
  • Voor de cadeaus uit de catalogus geldt: zolang de voorraad strekt, OP=OP.
  • De verdiende cadeaus worden gedurende de actieperiode verstuurd of langsgebracht.
  • Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Tech Data behoudt zich het recht voor om aanpassingen in de voorwaarden door te voeren en/of partijen uit te sluiten van de actie. Tech Data is niet aansprakelijk voor de eventuele fiscale gevolgen die deze actie met zich meebrengt.

Heeft u nog vragen?

De VMware professionals van Tech Data zijn u graag van dienst via :
vmware@azlan.nl 088 – 133 40 14.