Blog

3 manieren om concurrentievoordeel en groei te stimuleren met het VCPP-programma

3 min. lezen 25 mei 2018

Wilt u zich met uw services onderscheiden van de openbare ’13 in een dozijn’ clouds? Dat kan met de hulp van VMware en Tech Data. Met het Cloud Provider Program van VMware zijn cloud service providers zoals u bepalend. In deze blog geven we u 3 belangrijke voordelen, waarmee u concurrentievoordeel kunt behalen.

1. Integreer uw eigen value-added cloud services

Een belangrijk eerste voordeel is dat u een portfolio kunt aanbieden met winstgevende services die aantrekkelijk zijn voor uw klanten en waarmee u de concurrentie het nakijken heeft.

Zo kun u onder andere:

  • Een aparte catalogus samenstellen met uw services voor infrastructuur en applicaties.
  • Uw klanten de keuze en de controle geven die zij willen.
  • Services met meerwaarde aanbieden en u zo onderscheiden.

2. Stel uzelf en uw klanten minder bloot aan risico’s

Een tweede manier om uw meerwaarde te bewijzen met VMware, is doordat u uw klanten kunt helpen eventuele risico’s van cloudservices weg te nemen – van het beschermen van hun gegevens tegen cyberaanvallen tot een snel herstel na ongeplande stroomuitval.

Tegelijkertijd zorgt u dat uzelf zo min mogelijk wordt blootgesteld aan grote beveiligings- en zakelijke risico’s. Met Tech Data en het Cloud Provider Platform van VMware biedt u uw klant:

  • Extra bescherming en controle, zoals toegangsrechten op basis van functie voor beveiligingsvoorzieningen en -functies.
  • Een krachtigere bescherming en beschikbaarheid van gegevens, waaronder versleuteling op hypervisorniveau.
  • Value-Added Services, zoals een vRealize-analyse van het netwerk om in kaart te brengen welke risico’s de klant loopt ten aanzien van traffic, beveiliging en naleving.

Met dezelfde tools kunt u uw eigen infrastructuur beveiligen, uw bedrijf beschermen tegen het risico van klantverloop en een winstgevende, duurzame toekomst voor uw bedrijf waarborgen.

Ga aan de slag met ons support- en enablementprogramma voor cloudserviceproviders. En ontdek hoe u met Tech Data op basis van best practices nieuwe winstgevende opdrachten voor beveiliging kunt binnenhalen.

3. Behoud uw budgetaandel en marges

Ten derde kunnen de cloud services van VMware u ondersteunen om differentiatie van uw infrastructuurservices te realiseren en de concurrentie aan te gaan met goedkope openbare clouds. Het is de perfecte manier om nieuwe services aan te bieden, meer klanten binnen te halen en uw resultaten te verbeteren.

Met het VMware Cloud Provider Platform kunt u o.a.:

  • Met value-added professionele en managed services de concurrentie aangaan met hyperscale-clouds.
  • Verlaag de bedrijfskosten door middel van automatisering en een slimmer gebruik van bestaande apparatuur.
  • Versterk uw merk en uw aanbod door grote risico’s te verminderen.

Aan de slag!

Ga met het programma aan de slag en ontdek hoe Tech Data u kan helpen om de concurrentie aan te gaan zodat u mee kunt blijven groeien in de veranderende markt van nu.

VCPP partner worden

 

VCPP: concurreer, win en groei!

Cloud service providers moeten concurrerend blijven. In deze infographic geven we u 3 kansen van VMware’s Cloud Provider Platform waarmee u kunt winnen.